Kapat
Hızlı Giriş
Kapat
Alışveriş sepetiniz boş
HEDİYE KARTI SATIN ALMAK İSTERSENİZ TIKLAYIN
Sipariş toplamınız 500 TL ve üzeri olursa kargonuz ücretsiz

Ağda Çeşitleri Nelerdir? Ne İşe Yarar?

Kozmatik Ürünleri
Ağda Çeşitleri Nelerdir? Ne İşe Yarar?

Kadınlar için kişisel bakım temizliğinde büyük önem taşıyan ağda, pürüzsüz bir cilt imkanı sağlarken uzun süreli de olması nedeni ile çok tercih edilmektedir. Cilde hasar vermemesi, kolay uygulanabilir olması, kıl kökünü beslememesi ve acı hissini azatması özellikleri önemli olan ağdalar genel olarak bir kaç çeşide ayrılmaktadır. 

Kartuş ağdalar, kalıp ağdalar, konserve ağdalar gibi çeşitlerin yanında ağda işleminde kullanılan kağıt, işlem sonrası kullanılan yağlar ile de geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.


AĞDA KULLANIM ALANLARI

Vücudun farklı noktalarında tüylerin yoğun olduğu her kısımda rahatlıkla ağda yapılabilmektedir. Özellikle yaz aylarında bikini bölgesi için rahatlıkla tercih edilebilir ve denize girmenin, güneşlenmenin tadı en iyi şekilde çıkarılabilir. Ayrıca genital bölge, koltuk altı, bacak gibi vücudun birçok değişik noktasında kolayca değerlendirilebilir. Özellikle cildin hassas olan kişiler için özel içerikli ağdalar bulunmaktadır. Cilde herhangi bir hasar vermeden pürüzsüz bir görünüm elde edilmesine olanak tanıyan Kuaf ağda ürünleri ve bakım yağlarını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kuaf ürünleri ile güzellik salonuna gitmenize ya da uzman olmanıza gerek yok. Cilde direkt uygulanan, ağda bezi ya da elle çekilen geleneksel ağda ya da kullanıma hazır sir ağda bantları ile ev konforunda, kolayca tüylerinizden kurtulabilirsiniz.


GELENEKSEL AĞDANIN DEZAVANTAJI, SİR AĞDANIN AVANTAJI

Geleneksel ağda hazırlanırken doğru sıcakta olması çok önemlidir. Aşırı sıcak ağda cildinizde yanık oluşturabilir. Ağda uygun koşullarda hazırlanmamış ise tüylere yapışmayabilir, uygulanan bölgelerde tahriş olabilir ve cildinizdeki ağda kalıntılarından dolayı enfenksiyon riski doğurabilir. Kıl köklerinin daha kısa sürede çıkmasına sebep olabilir.

Kuaf ağda bantlarının en büyük avantajı farklı tipleri ve kullanım kolaylıkları ile her cilt tipine kolayca uygulanabilir olmasıdır. İçerdiği özel formülü ile kılların daha uzun sürede çıkmasını sağlar. Direk kullanılabilir ve kullanım öncesi herhangi bir işlem gerektirmez. İlk kez ağda yapanlar veya acemi olanlar bile kolayca kullanabilir. Ağda sonrası Kuaf ağda yağları ile kolayca kalıntıları temizleyebilir, cildinize parlak ve canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Konu Yorumları

-
Kerem Tüzin
Kuaf ağdaları gerçekten kaliteli ve kartuş tipleri kişisel kullanım için son derece kullanışlı

Konu Hakkında Yorum Yap

İLGİLİ ÜRÜNLER